Hummer - Telefon mobil

Ai un Hummer şi nu ai găsit nici un telefon mobil pe care să-l asortezi cu maşina ta? Americanii s-au gândit să te ajute.

Hummer - Telefon mobil Hummer - Telefon mobil

Hummer şi-a împrumutat numele pentru a-l inscripţiona pe un produs mult mai mic decât cele pentru care firma este renumită. Telefonul Hummer HT1 este unul de tip slide şi împrumută numeroase specificaţii cu linia Motorola Motorizr, fiind disponibil în 3 culori specifice mărcii americane de SUV-uri.

Dotările telefonului nici nu aveau cum să fie altfel decât solide, clientii putând dispune de o cameră de 2.0 Megapixeli, slot de memorie microSD, USB, Bluetooth şi client de email. Preinstalate pe telefon sunt şi 10 wallpapere şi două clipuri video Hummer iar fiecare telefon va avea în pachet două capace de baterie de camuflare, astfel încât infiltrarea în spatele frontului să se facă fără probleme. Momentan nu există detalii despre disponibilitatea regională sau preţul noului telefon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.