Hummer transformat în Bentley

Din seria "Transformers": un locuitor al Dubaiului are senzaţia că se află la volanul unui Bentley când de fapt conduce o coşcogeamite de Hummer. Credeţi că e nebun ?

Hummer transformat în Bentley Hummer transformat în Bentley

Maşini excentrice, Hummerul - BentleyDupă cum arată maşina din imagine se pare că avem de a face cu un nou episod din seria "The Transformers". Oare să nu îi mai fi rămas rest şi de un Bentley după achizitionarea unui Hummer tocmai unui locuitor al Dubaiului ? Oricare ar fi fost motivul faptei sale trebuie sa recunoaştem că nici noi, românii, nu suntem privaţi de la a vedea astfel de vehicule pe străzi.

În spiritul acestei struţo-cămile, probabil, mai eficient decât programul "Rabla" ar fi "Renault-varea" (desigur doar a Daciilor din era de dinaintea "Renault-Mioveni" ).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.