Hummer - vânzare sau chiar oprirea producţiei?

Rick Wagoner, preşedintele General Motors, a anunţat că vor fi închise patru fabrici GM, iar Hummer se află în discuţii, dacă să fie vândută sau chiar scoasă din peisajul auto definitiv!

Pe fondul creşterii preţului la combustibil şi al scăderii cererii de SUV-uri şi pick-up-uri, General Motors a ajuns la o concluzie neplăcută pentru 10.000 dintre muncitori, şi anume închiderea în viitorul apropiat a patru fabrici: Oshawa (Ontario), Moraine (Ohio), Janesville (Wis) şi Toluca (Mexic). Acest lucru ar conduce la economii de 1 miliard de dolari anual.

GM doreşte să se concentreze pe domeniul maşinilor mici şi economice, precum şi pe tehnologiile nepoluante, cum vor fi cele aplicate pe Chevrolet Volt. În ce priveşte Hummer, Wagoner a declarat că sunt luate în considerare mai multe opţiuni, de la reconstruirea acestui brand, cu produse care să se adapteze noului val impus de normele antipoluare, până la decizia vânzării acestui brand sau, în cazul în care nu apare nici o ofertă, închiderea definitivă a producţiei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.