Hyundai a vândut 4.247 de unităţi în primele 5 luni

Hyundai Auto România a comercializat, în primele cinci luni ale anului, 4.247 de autovehicule, în creştere cu 56% faţă de perioada similară a anului trecut.

Hyundai a vândut 4.247 de unităţi în primele 5 luni Hyundai a vândut 4.247 de unităţi în primele 5 luni
Compania a vândut în luna mai 1.111 autovehicule, cu 56% mai mult decât în aceeaşi lună a anului trecut.

Modelul din clasa compactă Hyundai Accent a consemnat cele mai mari vânzări, în primele cinci luni fiind livrate 2.420 unităţi, în creştere cu 41% faţa de perioada similară din 2006.

În ceea ce priveşte modelul de teren Hyundai Santa Fe, compania a comercializat, în intervalul ianuarie-mai, 1.095 de unităţi, cu 237% mai multe faţă de acelaşi intervalul al anului trecut.

Reţeaua de vânzări Hyundai cuprinde la nivel naţional 33 de dealeri şi 57 de showroom-uri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.