Hyundai Coupe

Noul Coupe al mărcii coreene va intra în curând în producţia de serie, primele poze cu modelul apărând deja pe net ca urmare a unei întâlniri de comparaţie cu concurenţa.

Hyundai Coupe Hyundai Coupe
A devenit deja un obicei ca fiecare marcă să facă o întâlnire secretă cu oameni selecţionaţi aleatoriu pentru a le cere părerea cu privire la un nou model. Dar într-o era a telefoanelor mobile cu cameră foto nu mai miră pe nimeni când a doua zi apar pe net şi primele poze cu respectivul model. Aşa s-a întâmplat şi cu noul Coupe de la Hyundai, ale cărui poze sunt deja disponibile pe forumurile de specialitate.

Potrivit autorului fotografiilor, noul model va avea în dotare unul din cele două motoare pe benzină de 2.0 litri turbo şi 215 CP sau 3,8 litri V6 de 300 CP şi va fi echipat cu diferenţial cu alunecare limitată. Încă nu se ştie nimic despre un V8, dar pozele au fost făcute în iunie şi de atunci până la apariţia versiunii finale au mai trecut luni bune.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.