Hyundai Coupe - fotografii spion

Conform MotorTrend, sunt şanse ca viitoarea generaţie a coupe-ului să beneficieze de motor V8 şi propulsie.

Hyundai Coupe - fotografii spion Hyundai Coupe - fotografii spion
Pozele de pe MotorTrend. surprinse de un fotograf amator într-un port, ne arată un coupe camuflat destul de bine, astfel încât nu sunt vizibile prea multe detalii de design. Însă proporţiile indică o creştere în dimensiuni faţă de actualul Coupe (sau Tiburon, pe pieţele extra-europene).

La New York, Hyundai a prezentat conceptul Genesis, o limuzină de clasă mare, dotată cu motor V8 de 300 CP şi tracţiune spate, platformă care ar putea fi utilizată şi pentru viitorul Coupe. Ceea ce ar însemna o poziţionare în eşalonul superior al maşinilor sport accesibile, alături de Ford Mustang, de exemplu. Totodată, această nouă platformă ar putea fi utilizată pentru o limuzină de dimensiuni mai mari decât Genesis, precum şi pentru un SUV de categorie superioară.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.