Hyundai Coupe - schiţe

Momentul lansării următoare generaţii a lui Hyundai Coupe se apropie, astfel că zvonurile şi fotografiile spion sunt din ce în ce mai multe.

Hyundai Coupe - schiţe Hyundai Coupe - schiţe
După ce noul Coupe a fost surprins camuflat, pe internet au apărut imagini cu posibilul look al viitorului model de serie, care va păstra, în mare, liniile cu care am fost obişnuiţi. Cel mai important zvon este că noua generaţie a coupe-ului coreean va beneficia de arhitectura motor faţă - tracţiune spate, intrând cu adevărat în rândul automobilelor cu potenţial sportiv. Acest zvon se bazează pe altul, că noul Coupe va împărţi platforma tehnică cu viitoarea berlină Hyundai Genesis, de la care va prelua şi motorizarea V8. Lansarea noului coupe coreean este programată în anul 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.