Hyundai dezvăluie prima schiţă a noului i10 - FOTO

Hyundai a dezvăluit prima schiţă a noului i10, înaintea debutului mondial, care va avea loc în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (IAA).

Hyundai dezvăluie prima schiţă a noului i10 - FOTO Hyundai dezvăluie prima schiţă a noului i10 - FOTO

Hyundai a dezvăluit prima schiţă a noului i10, înaintea debutului mondial, care va avea loc în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (IAA). Noua generaţie i10 a fost proiectată, dezvoltată si construită în Europa.

Noul model al gamei ”i” prezintă un design dinamic, care evidenţiază contrastul între suprafeţele sculptate armonios şi liniile ascutite. Proportiile au fost redefinite, având ca rezultat un exterior agil. Impactul vizual este completat de grila frontală, care se distinge prin alura sportivă.

Hyundai i10 este dotat cu noi caracteristici: Apple Car Play, Android Auto, încărcare wireless, dar şi o cameră video pentru marşarier. Noul model beneficiază de echipamente de siguranţă precum asistenţă la coliziune frontală (FCA), sistem de atenţionare a conducătorului auto (DAW), sistem de asistenţă la menţinerea benzii de rulare (LKA), iar opţional, sistem de asistenţă pentru faza lungă (HBA).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.