Hyundai Elantra - Rechemare în service

Producătorul coreean va recheme în Statele Unite ale Americii un număr de modele Elentra ca urmare a unor probleme la pompa de combustibil.

Hyundai Elantra - Rechemare în service Hyundai Elantra - Rechemare în service

65.000 de modele 2008 Elantra dotate cu motorul de 2.0 litri beta vor fi rechemate în service. Potrivit NHTSA, pompa de combustibil din acest motoare are probleme cu un contact electric ce poate duce la o un debit insuficient de carburant necesar instalţiei de alimentare. Hyundai a spus că asta se traduce prin pornire mai grea, performanţe scăzute şi răspuns slab la apăsarea pedalei.

Producătorul asiatic nu are ce face şi se vede nevoit să înlocuiască gratis toate pompele cu probleme începând cu luna aceasta. Apropo, mi se pare mie sau în ultima vreme s-au înmulţit rechemările în service?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.