Hyundai Elantra Touring

În America, Hyundai a anunţat oficial, pentru 2008, lansarea lui Elantra Touring, deşi nu vorbim despre un break.

Hyundai Elantra Touring Hyundai Elantra Touring
Conform comunicatului oficial, Hyundai Elantra Touring va fi un model compact în cinci uşi, cu toate că indicativul ne duce cu gândul către varianta break a berlinei Elantra. Totuşi, se pare că asistăm pur şi simplu la o strategie de marketing deloc nouă: denumirea diferenţiată a aceluiaşi model în funcţie de piaţa de desfacere.

Astfel, în lipsa oricărei informaţii privitor la următoarea generaţie a lui Elantra (care până acum nu a avut o variantă break), cel mai probabil acest "nou" model pentru America va fi, de fapt, Hyundai i30, a cărui variantă break va fi lansată oficial la Salonul de la Frankfurt. Peste ocean, echipamentul de serie al maşinii va fi deosebit de bogat, incluzând şase airbaguri şi sistem de control al stabilităţii, în timp ce motorizarea pe benzină de 2,0 litri şi 138 CP promite să fie mai economică.

Principalii concurenţi vizaţi pe piaţa americană sunt Toyota Matrix, Dodge Caliber şi Mazda3.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.