Hyundai - Fabrică de 1 miliard de euro în Cehia

Grupul Hyundai a inaugurat de curând o nouă fabrică în Cehia, ce a însemnat o investiţie de un miliard de euro şi 11.000 noi locuri de muncă.

Producţia la fabrica din Nošovice a început încă din luna noiembrie a anul trecut, însă înaugurarea oficială a avut loc abia în luna septembrie a anului acesta. Reprezentând o investiţie de 1 miliard de euro, fabrica are o capacitatea de producţie de 200.000 de unităţi pe an, ce va fi majorată la 300.000 în 2011.

Aici se asamblează modelul i30 în versiunile break şi cu 5 uşi, acesta urmând să fie acompaniat în curând de Kia Venga plus un alt nou model anul viitor. Noua fabrică promite să contribuie major la dezvoltarea economiei locale, cu peste 2000 de locuri de muncă directe şi 6000 create în industria pe orizontală. Până în 2011 numărul total al angajaţilor implicaţi va creşte la 11.000.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.