Hyundai - fabrică nouă

Hyundai Motor CO. a început lucrările la construcţia noii uzine de la Nosovice, din Republica Cehă, unde va fi construit iniţial modelul i30.

Hyundai - fabrică nouă Hyundai - fabrică nouă
Noua fabrică Hyundai va avea o linie de producţie de 200.000 de vehicule anual, începând cu Hyundai i30, atât varianta sedan, cât şi cea break, precum şi un concept minivan, al cărui nume de cod este YN.

Costurile pentru noua fabrică Hyundai se vor ridica în jurul valorii de 1,1 miliarde de Euro şi vor fi create peste 7.000 de locuri de muncă. Hyundai a optat pentru o bază de producţie în Europa în contextul intensificării concurenţei europene, mai ales pe segmentul clasei compacte. Fabrica din Cehia s-a dovetit a fi esenţială pentru ca Hyundai să-şi poată atinge vânzările pe termen lung targetate în Europa, fiind prognozate creşteri până la 620.000 de unităţi în 2010.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.