Hyundai Genesis by Apple

Pentru al doilea SEMA Show la care participă, Genesis a fost garnisit cu o baterie completă de gadgeturi marca Apple.

Hyundai Genesis by Apple Hyundai Genesis by Apple

Jante de 22 de inchSedanul de lux asiatic a fost creat în colaborare cu revista RIDES şi este dotat cu tot ceea ce înseamnă aparatură electronică de ultimă oră, de la două mini computere Mac, un MacBook Air, un iPod Touch, iPhone 3G şi o conexiune de internet Wi-Fi până la un sistem de sunet surround. Iar dacă asta nu v-a impresionat, portbagajul mai are şi el un Mini Mac plus un monitor de 20 de inch Apple Cinema.

Modificările exterioare includ jante personalizate de 22 de inch, din trei componente şi încălţate cu pneuri Pirelli, un kit estetic special pregătit, o suspensie ce micşorează garda la sol şi blocuri optice afumate. Evacuarea dublă şi culoarea exterioară specială completează aspectul general.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.