Hyundai Genesis îşi testează sistemele de siguranţă cu şoferi aruncaţi din maşină. VIDEO

Câtă încredere poate avea un producător auto în sistemele de siguranţă instalate pe vârful lor de gamă? Destulă cât să-i facă pe şoferi să părăsească maşina din mers, cum este cazul celor de la Hyundai.

Hyundai Genesis îşi testează sistemele de siguranţă cu şoferi aruncaţi din maşină. VIDEO Hyundai Genesis îşi testează sistemele de siguranţă cu şoferi aruncaţi din maşină. VIDEO

Înainte să adăugaţi comentarii de genul "trucaj" şi "photoshop", lăsaţi-ne să vă povestim un pic în ce constă cea mai nouă reclamă Hyundai. Practic, sud-coreenii sunt atât de siguri pe sistemele Lane Keeping Assist şi Advanced Smart Cruise Control disponibile pe a doua generaţie Hyundai Genesis încât au realizat un fel de cascadorie.

Pe scurt, maşinile sunt aşezate în coloană şi rulează cu o viteză constantă. Pe rând, cei de la volan sar din maşini şi lasă sistemele de siguranţă să îţi facă treaba. Ca lucrurile să fie şi mai picante, prima maşină din coloană rămâne cu şofer, însă acesta se leagă singur la ochi. Iar când un tir frânează brusc în faţa primei maşini, se întâmplă asta:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.