Hyundai Genesis Sports Sedan Concept

Hyundai va prezenta în premieră mondială noul său concept Genesis Premium Sports Sedan cu ocazia Salonului Auto de la New York, care debutează pe 4 aprilie.

Hyundai Genesis Sports Sedan Concept Hyundai Genesis Sports Sedan Concept
Noul concept, pe care constructorul corean îl va prezenta la Salonul Auto de la New York în premieră mondială, este un produs de prezentare a unui nou sistem de tracţiune spate. Acesta se doreşte a fi punctul de plecare pentru o nouă generaţie de automobile Hyundai, cu pretenţii de sportivitate şi eleganţă, într-un cuvânt premium.

Conceptul este echipat cu un nou motor V8 de 4,6 litri, care dezvoltă o putere de 300 CP. Împreună cu o cutie automată cu şase rapoarte SHIFTRONIC şi un diferenţial autoblocabil, Genesis atinge 100 km/h sub şase secunde. Din punct de vedere al dinamicii, acest concept ar trebui să se comporte exemplar, dat fiind raportul aproape egal de mase pe cele două punţi (53:47 faţă/spate).

Pentru asigurarea nivelului de siguranţă, Hyundai echipează conceptul cu sistem de control al tracţiunii şi stabilităţii. Siguranţa pasivă este asigurată de opt airbag-uri care vin în completarea tetierelor active.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.