Hyundai i10

Micuţa citadină a fost prezentată azi în India, o piaţă foarte importantă pentru Hyundai, urmând să ajungă şi în Europa anul viitor.

A doua maşină din seria 'i', noul model are parte de o încredere foarte mare din partea producătorului, acesta aşteptându-se la vânzari foarte bune. Bazat pe platforma tehnica de la Kia Picanto, cel mai ieftin Hyundai va avea o lungime de 3,56m şi un ampatament de 2,38m, dimensiuni ce vor asigura un spaţiu interior cel puţin interesant.

Chiar dacă se situează într-un segment de preţ redus, noul i10 nu face rabat de la dotări, având standard aer condiţionat, airbaguri frontale, direcţie asistată electric, mp3 player şi jante de 14 inch. Iniţial noul model va fi motorizat de un propulsor de 1,1 litri de 67 de CP ce poate fi împerecheat opţional şi cu o cutie de viteze automată. Primele modele estimăm că vor ajunge în Europa în martie anul viitor cu preţuri de la 8000 de euro în cazul pieţei româneşti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.