Hyundai i30 Estate

Grupul Hyundai-Kia îşi continuă ofensiva pe piaţa europeană, lansând primele poze cu varianta break a modelului său de clasă compactă i30.

Hyundai i30 Estate Hyundai i30 Estate

Noua creaţie poartă amprenta centrului european de design din Frankfurt, ceea ce, în teorie, asigură o atentă personalizare pe gustul europenilor. Din păcate, din primele poze reiese un aspect tipic asiatic, amintind chiar de modelele break ale anilor 90. Spre deosebire de i30, sora Kia cee’d dispune de o versiune echivalentă cu un design mai rotund şi robust.

Comparativ cu versiunea hatchback, i30 Estate este mai lung cu 230 mm, mai înalt cu 50 mm şi are un ampatament mărit cu 90 mm, contribuind semnificativ la o capacitate de transoport îmbunătăţită. Pentru început, noul model va fi lansat cu motorul de 1,6 litri benzină şi propulsoarele pe motorină de 1,6 şi 2,0 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.