Hyundai i30 Fastback - Al doilea model disponibil în versiunea de performaţă N Line - GALERIE FOTO

Hyundai i30 Fastback - Al doilea model disponibil în versiunea de performaţă N Line - GALERIE FOTO Hyundai i30 Fastback - Al doilea model disponibil în versiunea de performaţă N Line - GALERIE FOTO

Cu doar câteva luni în urmă, Hyundai a lansat versiunea N Line a hatchback-ului i30, oferind unele dintre cele mai sportive look-uri pentru acest hatchback. Acum, cei de la HyundaI au extins acelaşi tratament şi pentru i30 Fastback.

Noua linie Hyundai i30 Fastback N se deosebeşte de versiunile standard printr-o bară de protecţie faţă decorată cu argintiu, grila modificată, faruri negre şi spoilerul spate. 

De asemenea, are insigne speciale, precum şi un interior cu un volan sport, pedale metalice şi schimbător specific N Line şi scaune sportive.

Cumpărătorii vor putea alege între versiunile de 1,0 şi 1.4 litri ale motorului cu patru cilindri T-GDI cu 118 CP şi un cuplu de 171 Nm, sau 138 CP cu 242 Nm.

Performanţele deja publicate pentru aceste motoare spun că ajung de la 0-100 km / h în 11,1 secunde pentru versiunea 1.0 cu transmisie manuală, 9,2 secunde pentru modelul 1.4 cu DCT şi 8,9 secunde pentru versiunea 1.4 cu transmisie manuală.

"Cel de-al doilea model Hyundai disponibil în versiune N Line, i30 Fastback N, permite clienţilor să experimenteze mai mult sentimentul N", a declarat Andreas-Christoph Hofmann, un oficial Hyundai. 

Clienţii europeni se pot aştepta ca linia i30 Fastback N să ajungă la dealeri până la sfârşitul anului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.