Hyundai i40 premiat la EuroCarBody Golden Awards 2011

Hyundai i40 a primit prestigiosul premiu EuroCarBody Golden Award, surclasând nouă dintre cei mai mari producători din Europa şi Japonia în lupta pentru această distincţie.

Hyundai i40 premiat la EuroCarBody Golden Awards 2011 Hyundai i40 premiat la EuroCarBody Golden Awards 2011

Hyundai a obţinut marele premiu, considerat cea mai înaltă distincţie în industrie, încă de la prima sa participare.

Organizat de Automotive Circle International - o asociaţie compusă din furnizorişi producători din industria auto - premiile EuroCarBody au fost acordate în urma voturilor unui juriu format din peste 500 delegaţi, incluzând experţi din industrie din toată lumea.

Juriul a apreciat vehiculul în ansamblu şi valorificarea materialelor utilizate, precum şi eficienţa procesului de producţie a modelului i40, care a obţinut un scor de 37,98 puncte dintr-un maxim de 50 puncte posibile. Locul al doilea în acest clasament a fost adjudecat de modelul Audi A6, cu 35,86 puncte. Pe locul al treilea s-a clasat modelul Mercedes B-Class care a obţinut 34,66 puncte.

Utilizarea oţelului cu rezistenţă crescută, împreună cu puncte de legătura îmbunătăţite ale structurii, conferă sasiului modelului i40 eficienţă sporită în absorţia energiei provenite din impact - caracteristici recunoscute de către juriul EuroCarBody 2011.

Printre competitorii înscrişi în concurs s-au numărat modele ale mărcilor Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Land Rover şi Volkswagen.

"Câştigarea premiului EuroCarBody Golden Award demonstrează angajamentul nostru în a furniza cel mai înalt nivel de siguranţă pentru clienţii Hyundai. i40 a primit de curând calificativul maxim de cinci stele în cadrul testelor de impact Euro NCAP, iar acest nou premiu este încă o dovadă independentă că tehnologia utilizată de noi este lider de piaţă şi de eficienţă. Vom continua eforturile de a dezvolta şi mai departe aceste tehnologii pentru protecţia pasagerilor şi pentru dezvoltarea tuturor aspectelor legate de performanşele autovehiculului," a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President şi COO al Hyundai Motor Europe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.