Hyundai i40 premiat la EuroCarBody Golden Awards 2011

Autor: Andrei Nan 27 oct. 2011 Știri auto
Hyundai i40 premiat la EuroCarBody Golden Awards 2011

Hyundai a obţinut marele premiu, considerat cea mai înaltă distincţie în industrie, încă de la prima sa participare.

Organizat de Automotive Circle International – o asociaţie compusă din furnizorişi producători din industria auto – premiile EuroCarBody au fost acordate în urma voturilor unui juriu format din peste 500 delegaţi, incluzând experţi din industrie din toată lumea.

Juriul a apreciat vehiculul în ansamblu şi valorificarea materialelor utilizate, precum şi eficienţa procesului de producţie a modelului i40, care a obţinut un scor de 37,98 puncte dintr-un maxim de 50 puncte posibile. Locul al doilea în acest clasament a fost adjudecat de modelul Audi A6, cu 35,86 puncte. Pe locul al treilea s-a clasat modelul Mercedes B-Class care a obţinut 34,66 puncte.

Utilizarea oţelului cu rezistenţă crescută, împreună cu puncte de legătura îmbunătăţite ale structurii, conferă sasiului modelului i40 eficienţă sporită în absorţia energiei provenite din impact – caracteristici recunoscute de către juriul EuroCarBody 2011.

Printre competitorii înscrişi în concurs s-au numărat modele ale mărcilor Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Land Rover şi Volkswagen.

„Câştigarea premiului EuroCarBody Golden Award demonstrează angajamentul nostru în a furniza cel mai înalt nivel de siguranţă pentru clienţii Hyundai. i40 a primit de curând calificativul maxim de cinci stele în cadrul testelor de impact Euro NCAP, iar acest nou premiu este încă o dovadă independentă că tehnologia utilizată de noi este lider de piaţă şi de eficienţă. Vom continua eforturile de a dezvolta şi mai departe aceste tehnologii pentru protecţia pasagerilor şi pentru dezvoltarea tuturor aspectelor legate de performanşele autovehiculului,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President şi COO al Hyundai Motor Europe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide