Hyundai intră în Cartea Recordurilor cu această reclamă fascinantă - VIDEO

Hyundai nu atrage atenţia doar celor de pe Terra...

Hyundai intră în Cartea Recordurilor cu această reclamă fascinantă - VIDEO Hyundai intră în Cartea Recordurilor cu această reclamă fascinantă - VIDEO

Hyundai nu atrage atenţia doar celor de pe Terra, ci şi celor din spaţiu. Probabil cea mai frumoasă iniţiativă din lumea auto.

În cazul în care vei spune că „în ziua de azi, se intră în Cartea Recordurilor cu cele mai idioate chestii”, îţi dau dreptate. Trebuie să vii cu o idee, s-o pui în aplicare în faţa oficialilor Guiness Book şi gata. De exemplu, poţi să intri în Cartea Recordurilor pentru „Cea mai mare imagine făcută cu anvelope”. 

Tocmai de asta, faptul că Hyundai a intrat în Cartea Recordurilor cu această reclamă nu este chiar elementul de fascinaţie. Fapul că s-au pus pe treabă şi au scris, în deşert, un mesaj care poate fi văzut din spaţiu (un mesaj de la o fiică pentru tatăl ei) este o idee fascinantă. Hyundai, jos pălăria!


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.