Hyundai introduce pe Santa Fe accesul cu ajutorul senzorului de amprentă

Hyundai lansează maşina care se poate deschide cu ajutorul unui senzor de amprentă

Hyundai introduce pe Santa Fe accesul cu ajutorul senzorului de amprentă Hyundai introduce pe Santa Fe accesul cu ajutorul senzorului de amprentă

Hyundai a prezentat maşina care permite deblocarea şi pornirea fără cheie, prin simpla scanare a amprentei. Tehnologia se va regăsi pe modelul Santa Fe care va fi lansat în China la începutul anului viitor. 

Pornirea se va face cu ajutorul senzorilor de amprentă care sunt montaţi pe mânerele de la uşi şi pe butonul de contact. După cum este firesct, sistemul permite înregistrarea mai multor şoferi, pentru o singură maşină.

În funcţie de setările pasagerului, maşina va schimba automat poziţia scaunului sau a oglinzilor. La fel, poate fi personalizată temperatura din interior şi setările volanului. Noul Santa Fe va veni şi cu un sistem de recunoaştere vocală şi cu un încărcător wireless pentru telefon.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.