Hyundai ix35

Peste 33.000 de comenzi pentru noul Hyundai ix35 în prima lună

Hyundai ix35 Hyundai ix35

Hyundai a anunţat înregistrarea a peste 33.000 de comenzi pentru noul ix35 la nivel european. ix35 vine însoţit de pachetul de servicii "Triple 5" şi a atins într-o singură lună aproximativ 70% din cifrele anuale de vânzări propuse.

"Am anticipat că ix35 va atrage publicul larg pentru că pune la dispoziţie un pachet extrem de atractiv mai ales pentru clienţii europeni, reprezentând de asemenea o nouă abordare pentru SUV-urile marca Hyundai," a declarat Allan Rushforth, Vice-Preşedinte al Hyundai Motor Europe. "Se pare că ne vom depăşi target-ul de vânzări pentru 2011 până la sfârşitul anului în curs, dacă luăm în considerare faptul că vom adăuga noi motorizări până în toamnă.

Cifrele de vânzări ix35 pentru acest an vor juca un rol cheie în atingerea cotei de piaţă propuse pentru 2010, " a adăugat acesta. În 2009 Hyundai a înregistrat o creştere la nivelul cotei de piaţă în vânzările de autovehicule noi, atingând nivelul de 2,4% şi estimează o cotă de 2,75% pentru anul 2010. Triple 5 - Pachetul include 5 ani de garanţie integrală, 5 ani de asistenţă rutieră şi 5 ani de verificări periodice gratuite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.