Hyundai la Salonul de la Geneva 2008

La Salonul Auto de la Geneva 2008, Hyundai va expune două premiere mondiale, una europeană, un concept şi va readuce în atenţia publicului actuala gamă de modele.

Hyundai la Salonul de la Geneva 2008 Hyundai la Salonul de la Geneva 2008
Cel mai aşteptat model în rândul europenilor va fi noul Hyundai Sonata, model expus la Geneva ca premieră continentală. Aflat la a şasea generaţie, Sonata a atras aprecieri pozitive în Statele Unite, dar se prezintă cu un stil mult mai european. Un alt model nou în 2008 va fi Matrix, sau Lavita. Acest MPV  se va alinia la noua identitatea de marcă a constructorului coreean.

Hyundai propune la Geneva şi o soluţie pentru stringenta problemă a gazelor cu efect de seră, Hyundai Eco-Dinamic. Acest model ecologic va demonstra modul în care tehnologiile existente pot realiza o reducere semnificativă a emisiilor de dioxid de carbon, fără costuri suplimentare, fără a reduce performanţa şi plăcerea de a conduce.

În cadrul proiectului denumit HED-5, şi prezent de asemenea la Geneva, Hyundai a creat un MPV cu  6 locuri care aduce versatilitatea la un nou nivel. Alegerea materialelor revoluţionare si a tehnicilor de producţie a fost dezvoltată în cooperare cu parteneri din diferite domenii.

În plus, Hyundai işi va prezenta  seria completă de modele pentru anul 2008, şi anume:  i10, Getz, i30 & i30 CW, Grandeur, Coupe, Tucson şi Santa Fe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.