Hyundai lansează o aplicaţie pentru smartphone prin care şoferii pot să personalizeze funcţiile automobilului electric

Autor: ProMotor 23 apr. 2019 Știri auto

Hyundai Motor Group – din care face parte Kia Motors – a anunţat dezvoltarea tehnologiei care va permite utilizatorilor să personalizeze funcţiile de bază ale automobilului printr-o aplicaţie pentru smartphone. 

Şoferii vor putea utiliza această tehnologie pentru a adapta şapte funcţii de performanţă ale automobilului, incluzând cuplul maxim al motorului, pornirea, intensitatea accelerării şi decelerării, capacitatea de frânare regenerativă, limita maximă de viteză, responsivitatea automobilului şi utilizarea energiei în controlul climatizării.

Aplicaţia oferă setări optimizate pentru destinaţia dorită prin analizarea distanţei rămase de parcurs şi energiei electrice necesare. De asemenea, poate susţine un stil de condus mai sportiv prin recomandarea unor setări de performanţă personalizate.

Utilizatorii vor putea distribui setările personalizate online şi vor putea încerca setările personalizate ale altor utilizatori. Clienţii vor putea aplica, de asemenea, setările recomandate de producător în funcţie de starea drumurilor, de la drumurile de ţară până în centrul oraşului sau la drumurile de munte.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide