Hyundai lansează primul SUV cu pachetul de performanţă N Line – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Hyundai Tucson este primul model SUV de la Hyundai care beneficiază de pachetul N Line. În funcţie de piaţă, acesta va fi vândut cu trei opţiuni de propulsie. Primul dintre acestea este motorul mild hibrid de 2,0 litri CRDi 48V. Este cea mai puternică versiune, cu o putere de 182 CP.

În gamă mai există şi motorul pe benzină T-GDI de 1,6 litri turbo cu 174 CP, precum şi unitatea CRDi de 1,6 litri, combinat cu tehnologia mild hibridă de 48V a modelului de 2.0 litri. Aceste propulsoare pot fi cuplate la sistemul de tracţiune integrală sau 4×2 şi pot fi combinate cu o transmisie manuală cu şase trepte sau automată cu dublu ambreiaj cu şapte trepte. 

Hyundai a împodobit Tucson N Line cu o serie de detalii sportive de styling. Partea frontală, de exemplu, vine cu o bară de protecţie cu prize de aer diferite de Tucson standard, lămpi noi cu LED-uri pentru luminile de zi, grilă frontală cromată neagră şi rame negre în jurul farurilor. 

Toate modelele Tucson N Line vor veni cu un set de roţi din aliaj de 19 inchi vopsite în negru. Alte accesorii exterioare includ un spoiler negru în spate, un acoperiş negru şi capace oglinzi laterale negre.

În interior se află tapiţerie din piele neagră de două tipuri cu cusături roşii pe bord, volan şi scaune. Selectorul de viteze are, de asemenea, câteva accente roşii, care contrastează plăcut cu pedalele de aluminiu. Toate modelele includ un sistem de sunet Krell cu nouă difuzoare ca standard, în timp ce un acoperiş panoramic este disponibil ca opţiune.

Hyundai Tucson N Line va intra pe piaţă în luna mai şi va fi oferită în nouă culori diferite.

 Comentarii
Inchide