Hyundai Matrix Facelift

Modificările aduse monovolumului Hyundai sunt numeroase, dar insuficiente pentru a face din aceasta premieră una remarcată de toată lumea.

Hyundai Matrix Facelift Hyundai Matrix Facelift
Hyundai MatrixEvenimentul a fost unul care nu a ţinut capul de afiş al premierelor de la Geneva, însă pentru Hyundai a reprezentat o ocazie importantă pentru creşterea gradului de cunoaştere a monovolumului său compact. Modificările exterioare sunt evidente mai ales în partea frontală, aproape complet nouă, cu un nou spoiler, blocuri optice schimbate şi o grilă diferită. În partea din spate stopurile de ceaţă au fost refăcute iar blocurile optice au acum o nouă nuanţă. În ceea ce priveşte culorile disponibile, din cele 9 existente până acum pe gama Matrix, cinci au fost înlocuite cu unele noi.

Gama de motorizări a rămas neschimbată, cu două propulsoare pe benzină de 1,6 litri de 103 CP şi 1,8 litri şi 123 CP şi un diesel 1,5 CRDi ce dezvoltă 110 CP. Toate sunt disponibile cu o transmisie manuală cu 5 trepte, în timp ce opţional se poate comanda o cutie de viteze automată cu patru trepte, disponibilă doar pentru variantele ce rulează pe baza ciclului Otto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.