Hyundai ne pregăteşte pentru Cupa Mondială

Hyundai unul dintre sponsorii principali ai Cupei Mondiale 2010 din Africa de Sud ne prezintă care sunt vehiculele cu care eroii verii se vor deplasa şi sloganele cu care vor fi încurajaţi.

In această vară automobilismul şi motorsportul trec pe planul secund în mintea şi inima multora dintre noi, Cupa Mondială fiind evenimentul care va ţine capul de afiş. Cei de la Hyundai ştiu asta şi şi-au asociat imagine cu cea a competiţiei, ba chiar au demarat o campanie adresată fanilor pentru a îşi compune sloganele echipelor naţionale.

Hyundai ne prezintă astfel cele 32 de autocare responsabile cu transportul adulaţilor "gladiatori" pe care vor fi inscripţionate sloganele echipelor. Cu regretul că sloganul românesc lipseşte ca şi echipa de la acest eveniment vă prezentăm în imagini iniţiativa Hyundai. Pentru cei care nu vorbesc peste 20 de limbi străine există şi traducerile în engleză.

Brazilia slogan

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.