Hyundai R-Diesel

Hyundai a dat publicităţii primele detalii cu noul său motor diesel common rail de generaţia a treia disponibil în două variante de cilindree: 2.0 şi 2,2 litri.

Hyundai R-Diesel Hyundai R-Diesel

Construit în totalitate din aluminiu, motorul beneficiază de un sistem de injectie common rail de generaţia a treia cu injectoare piezo-electrice capabile de o presiune de 1800 bar, o turbină cu geometrie variabilă controlată electronic plus un management al motorului foarte avansat.

Noul motor va fi disponibil în doua tipuri de cilindree, 2.0 şi 2,2 litri cu 184 CP, respectiv 200. Şi la nivelul cuplului motorul nu stă rău cu 392 Nm sau 436 Nm în cazul versiunii mai puternice. Hyundai a declarat că va lansa propulsorul anul viitor şi va disponibil pentru început pe SUV-uri şi sedanurile mari.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.