Hyundai Santa Fe împachetat

Cei de la Hyundai London împreună cu Creative FX s-au gândit că o maşină împachetată poate fi cadoul ideal de Crăciun pentru cei dragi.

Hyundai Santa Fe împachetat Hyundai Santa Fe împachetat
Sean Davis şi Gary Goldwater, proprietarii de la Creative FX, au decis să împacheteze modelul Hyundai Santa Fe, un SUV cu şapte locuri de dimensiuni considerabile:1,8 metri înălţime, 2,7 metri lungime şi 1,9 metri lăţime. Celor doi li s-a pus la dispoziţie unul din showroom-urile Hyundai unde au putut efectua ”transformarea”. Timpul oferit împachetării SUV-ului a fost de 2 ore şi jumătate şi s-a folosit 54 de metri hârtie de cadou şi câteva role de scotch.

Directorul de la Hyundai London, Nick Martin a declarat că acest serviciu este gratis pentru cumpărătorii care doresc ca modelul comandat să fie livrat de Crăciun. În schimb pentru cei care doresc să apeleze doar la acest serviciu de împachetare, nu trebuie decât să plătească o sumă cuprinsă între 300 şi 400 de euro.

Totuşi, va fi o operaţie dificilă găsirea unui brad sub care să încapă grandiosul cadou şi mult mai greu pentru Moş Crăciun să îl livreze.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.