Hyundai Sonata

Producătorul corean este nevoit să oprească momentan producţia modelului Sonata din cauza ... aţi ghicit .. vânzărilor scăzute.

Hyundai Sonata Hyundai Sonata
Planul Hyundai, de a ajunge cu întreg grupul în primii patru din lume, (câţi nu îşi doresc asta?) pare să nu meargă ca pe roate. Deşi în America este cunoscut ca unul dintre producătorii cu cea mai mare garanţie având chiar o creştere substanţială a vânzarilor, Hyundai nu se descurcă perfect în orice segment.

Aşa cum a facut-o de curând şi Chrysler, Hyundai a inchis vineri producţia la fabrica sa din Alabama, urmând să repete acţiunea şi în următoarele două zile de vineri. Vânzările modelului Sonata au scăzut cu 19,6% în primele 9 luni ale acestui an. În septembrie, Hyundai a vândut 6500 de unităţ, în timp ce în urmă cu un an numărul acestor de ridica la 8870.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.