Hyundai Sonata Facelift

Nu aţi observat încă diferenţele aduse de facelift? Atunci urmăriţi clipul video publicitar în stilul Transformers ce vă va încânta în mod sigur.

Primele imagini cu noul Hyundai Sonata au apărut de curând pe net, fiind la prima vedere scan-uri ale unei mape de prezentare. Modelul se aşteaptă a debuta la Los Angeles Show în câteva săptămâni. Din moment ce Hyundai nu a oferit încă nici o informaţie oficială, ne vom mulţumi doar cu pozele prezente, din care observam modificări discrete ale designului exterior, la nivelul grilei faţă. În interior o nouă consolă centrală este dotată cu guri de aerisire verticale în timp ce desenul ceasurilor de bord este modernizat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.