Hyundai Tucson - poze spion

Primele schiţe cu noul Hyundai Tucson sunt inspirate din conceptul prezentat la Geneva 2009. Noua generaţie Tucson s-ar putea denumi chiar Hyundai ix35, după modelul fratelui mai mare, ix55.

Hyundai Tucson - poze spion Hyundai Tucson - poze spion

Noul Tucson. Sau ix3505.03.2009: UPDATE FOTO

După ce coreenii au prezentat la Salonul Auto Geneva 2009 noul lor concept HED-6, devenit, între timp Hyundai ix-onic Concept (precursorul viitorului ix35 de serie), este mult mai uşor să ne facem o idee despre cum ar putea arăta designul noii maşini - chiar dacă pozele spion de până acum ne arată o maşină puternic camuflată.

VEZI NOILE IMAGINI ÎN GALERIA MULTIMEDIA

01.02.2009:

Noul Tucson - mai modernNoua generaţie Hyundai Tucson are misiunea de a duce mai departe succesul comercial al actualului model. În primul rând, maşina va avea un design mai modern - lucru evident, în ciuda camuflajului. Tucson va fi mai mult un crossover, în genul lui Nissan Qashqai, şi va beneficia de motorizări în patru cilindri, updatate. Motorul V6 nu va mai face parte din ofertă.

Este de aşteptat ca lansarea sa oficială să aibă loc spre finalul lui 2009, dar deocamdată nu există confirmări oficiale. Oricum, s-ar putea să apară o dată cu Dacia SUV.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.