Hyundai va lansa noul i30 Fastback N la Salonul Auto de la Paris

Noul i30 Fastback N este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanta Hyundai din Europa.

Hyundai va lansa noul i30 Fastback N la Salonul Auto de la Paris Hyundai va lansa noul i30 Fastback N la Salonul Auto de la Paris

Hyundai va lansa la Salonul Auto de la Paris, noul i30 Fastback N, împreună cu pachetul „N Option”, care cuprinde noi optiuni pentru personalizarea modelului i30 N. Cu această ocazie vor fi prezentate şi Kona Electric şi Nexo.

Noul i30 Fastback N este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanta Hyundai din Europa. Acesta este primul coupe in cinci usi din segmentul compact. Noile echipari „N Option”, alaturi de pachetul „N Line”, contribuie la imbunatatirea performantelor i30, pentru a oferi experiente placute clientilor.

“La editia din acest an vom dezvalui noua strategie a marcii, care are la baza trei elemente puternice: incredere, progres si performanta. Odata cu lansarea diviziei N, obiectivul nostru a fost de a adauga valoare emotionala brandului. Gama de modele de inalta performanta se extinde acum cu i30 Fastback N, care combina designul remarcabil al versiunii standard cu performanta si dinamismul i30 N”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product la Hyundai Motor Europa.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.