Hyundai va prezenta conceptul electric 45 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Prezentarea oficiala va avea loc in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt, marti, 10 septembrie 2019.

Hyundai va prezenta conceptul electric 45 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt Hyundai va prezenta conceptul electric 45 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Hyundai va prezenta conceptul electric 45 in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt. 45, care are ca sursa de inspiratie primul model Hyundai lansat in anii ’70, reprezinta un reper simbolic pentru viitoarea gama de vehicule electrice. Conceptul evidentiaza noua directie de design Hyundai, explorand evolutia limbajului „Sensuous Sportiness”.

„Sensuous” reprezinta valorile emotionale pe care clientii le pot experimenta prin design, iar „Sportiness” simbolizeaza implementarea acestor valori prin solutii inovatoare de mobilitate.

Prezentarea oficiala va avea loc in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt, marti, 10 septembrie 2019 (10:25 - ora Romaniei, hala 11).

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.