Hyundai va prezenta noul SUV complect electric mai devreme decât ne aşteptam

Odată cu această lansare, Hyundai devine prima marca auto din Europa

Hyundai va prezenta noul SUV complect electric mai devreme decât ne aşteptam Hyundai va prezenta noul SUV complect electric mai devreme decât ne aşteptam

Hyundai va prezenta la finalul acestei luni primele informaţii despre noul Kona Electric, versiunea „pe baterii” a SUV-ului din portofoliul mărcii sud-coreene.

Odată cu această lansare, Hyundai devine prima marca auto din Europa care produce un SUV de clasă compactă, complet electric. Modelul va fi disponibil pe piaţă europeană începând cu vară acestui an.

   Kona Electric va fi realizat în două versiuni de propulsie, şi o autonomie de aproape 470 de kilometri, cea mai mare oferită în acest moment în clasă sa (obiectiv intern în conformitate cu reglementările WLTP). În plus, conducătorii auto vor beneficia de confort, conectivitate, precum şi de tehnologii de siguranţă activă şi de asistentă la volan.

   Hyundai deţine portofoliul de maşini ecologice cu cea mai extinsă gamă de motoare, fiind primul constructor auto din lume care a introdus o linie de producţie de serie pentru autovehiculele cu celule de combustibil pe bază de hidrogen (ix35, iar recent, succesorul, Nexo). De asemenea, Ioniq este primul autovehicul din lume disponibil în trei variante de propulsoare electrice – hibrid, hibrid-plug-in şi full electric.

VIDEO

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.