Hyundai va prezenta noul SUV complect electric mai devreme decât ne aşteptam

Autor: Visan Marian 07 feb. 2018 Știri auto
Hyundai va prezenta noul SUV complect electric mai devreme decât ne aşteptam

Hyundai va prezenta la finalul acestei luni primele informaţii despre noul Kona Electric, versiunea „pe baterii” a SUV-ului din portofoliul mărcii sud-coreene.

Odată cu această lansare, Hyundai devine prima marca auto din Europa care produce un SUV de clasă compactă, complet electric. Modelul va fi disponibil pe piaţă europeană începând cu vară acestui an.

   Kona Electric va fi realizat în două versiuni de propulsie, şi o autonomie de aproape 470 de kilometri, cea mai mare oferită în acest moment în clasă sa (obiectiv intern în conformitate cu reglementările WLTP). În plus, conducătorii auto vor beneficia de confort, conectivitate, precum şi de tehnologii de siguranţă activă şi de asistentă la volan.

   Hyundai deţine portofoliul de maşini ecologice cu cea mai extinsă gamă de motoare, fiind primul constructor auto din lume care a introdus o linie de producţie de serie pentru autovehiculele cu celule de combustibil pe bază de hidrogen (ix35, iar recent, succesorul, Nexo). De asemenea, Ioniq este primul autovehicul din lume disponibil în trei variante de propulsoare electrice – hibrid, hibrid-plug-in şi full electric.

VIDEO

Sursă: Ziarul Financiar

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide