Hyundai Veloster - versiunea de serie

Vârful de gama al constructorului coreean, un coupe cu transmisie pe roţile spate, îşi va face debutul anul viitor in iulie la Salonul Auto de la Londra.

Hyundai Veloster - versiunea de serie Hyundai Veloster - versiunea de serie
În cadrul unui interviu cu BusinessCar, şeful Hyundai din Marea Britanie, Tony Whitehorn a confirmat ceea ce se zvonea de peste un an: constructorul va înlocui actualul Tiburon/Coupe cu un model cu propulsie. Acesta va prelua aproape 60% din detaliile de design ce au debutat original pe conceptul Veloster.

Deşi numele nu se ştie încă, se aşteaptă ca puterea să fie asigurată de un propulsor V6 de 3,8 litri ce dezvoltă doar 260 CP, fiind posibil şi un motor de 2.0 litri supraalimentat. Whitehorn exclude însă posibilitatea unui V8, a unui hibrid sau a unui motor diesel. Debutul va avea loc în iulie la London Motor Show.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.