I-au găsit Mercedes-ul C-Class Coupe furat într-un timp record... dar mai bine nu-l găseau - FOTO

În ciuda faptului că maşina a fost găsită în doar ...

I-au găsit Mercedes-ul C-Class Coupe furat într-un timp record... dar mai bine nu-l găseau - FOTO I-au găsit Mercedes-ul C-Class Coupe furat într-un timp record... dar mai bine nu-l găseau - FOTO

Poliţia din oraşul Essex, situat în apropierea Londrei, au primit în urmă cu cinci zile un apel de urgenţă în care era reclamat furtul unui autoturism Mercedes C-Class Coupe. Oamenii legii s-au mobilizat şi au reuşit să localizeze automobilul într-un timp record: 8 ore.

În ciuda faptului că maşina a fost găsită în doar opt ore, poliţiştii s-au văzut nevoiţi să-i dea proprietarului două veşti proaste: maşina sa a fost transformată în „donator de organe”, iar criminaliştii nu au găsit urme concludente la faţa locului pentru a putea începe o anchetă.

Sursă: Digi24.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.