Iată câştigătoarea concursului Şofer de România 2!

Marea câştigătoare a concursului Şofer de România 2, Adriana Mircea, a intrat în posesia marelui premiu, Opel Corsa facelift 2011.

Câştigătoarea concursului Şofer de România 2 este Mircea Adriana. Ea are 24 de ani, este din Bârlad (judeţul Vaslui), iar acum are un motiv foarte serios pentru a-şi lua permisul de conducere.

După cum afirmă Adriana, modelul Opel Corsa facelift în 2 uşi este o maşină care i se potriveşte ca o minune şi abia aşteaptă să devină şofer pentru a se bucura din plin de avantajele de a avea o maşină concepută parcă pentru femeile tinere.

Modelul Opel Corsa facelift 2011 pe care l-a câştigat Adriana are motorizarea de 1,2 litri şi 85 CP, perfectă pentru o viitoare începătoare, iar nivelul de echipare Enjoy este suficient, având aer condiţionat, radio CD cu MP3 şi 7 difuzoare, geamuri electrice, închidere centralizată cu telecomandă sau banchetă rabatabilă fracţionat.

Adriana a primit cheile maşinii de la domnul Florin Ciobanu, Opel Marketing Manager, care i-a urat mult succes în obţinerea cât mai rapid a permisului. Pentru că, nu-i aşa, planurile de vacanţă se schimbă radical când ai o maşină nouă, şic şi economică.

Îi urăm încă o dată felicitări câştigătoarei şi vă invităm să rămâneţi pe ProMotor, pentru că în curând veţi putea participa la Şofer de România 3!

Iata castigatoarea concursului Sofer de Romania 2 de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.