Iată ce maşini au primit gratis jucătorii echipei de fotbal Manchester United

Autor: Oraan Mărculescu 14 feb. 2013 Știri auto
Iată ce maşini au primit gratis jucătorii echipei de fotbal Manchester United

În luna mai a anului 2012, clubul de fotbal Machester United a realizat un parteneriat de anvergură cu Chevrolet, pentru următoarele cinci sezoane. Pentru început, Sir Alex Ferguson a primit un Chevrolet Volt.

Acum, însă, a venit rândul şi celor mai importanţi fotbalişti să primească maşini Chevrolet, unele chiar de invidiat – chiar dacă jucătorii de top se pot lăuda cu salarii exorbitante… Interesant, nu cei de la departamentul de marketing au ales maşinile, ci jucătorii, în funcţie de preferinţe sau nevoi.

De exemplu, atacantul Wayne Rooney şi-a luat în primire un Camaro Convertible, o maşină despre care colegii spun că i se potriveşte de minune, datorită look-ului de muscle-car agresiv. Şi fundaşul Patrick Evra a optat pentru un Camaro, dar coupe, în timp ce mijlocaşul Michael Carrick a vrut un Corvette (din păcate, noul Corvette nu a fost disponibil, deci a primit un Corvette C6).

Au fost, însă, şi fotbalişti care au preferat modele practice: golgeterul Robin Van Persie a optat pentru un SUV Chevrolet Captiva deoarece are doi copii, maşină preferată şi de Javier Fernandez (Chicharito).

Cireaşa de pe tort în ziua preluării maşinilor a reprezentat-o sesiunea de condus în prezenţa pilotului Corvette Racing, Oliver Gavin, care i-a făcut pe şoferi să-şi cunoască mai bine maşinile şi potenţialul acestora.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide