Iată ce se întâmplă atunci când nu te asiguri

Cu toţii am fost martori la numeroase acţiuni îndrăzneţe, dacă nu chiar tupeiste, ale unor "bizoni" ce se pare că au uitat impotrtanţa asigurării în trafic. Vezi în continuare ce se întămplă atunci când nu te asiguri.

"Eroul principal" al următorului videoclip este un conducător de scuter, care se pare că nu pune prea mult preţ pe viaţa sa. Acesta a ieşit din coloana de maşini care aştepta la un semafor fără a se asigura dacă din sens opus vine alt participant la trafic. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar nu ne putem explica reacţia protagonistului după accident şi de ce acesta a fugit "mâncând pământul".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.