Iată ce ţi-am pregătit în numărul de octombrie al revistei ProMotor!

Evident, vei găsi numai bunătăţi. Ca să fim şi mai convingători, o să-ţi potolim curiozitatea cu o mică previzualizare...

Iată ce ţi-am pregătit în numărul de octombrie al revistei ProMotor! Iată ce ţi-am pregătit în numărul de octombrie al revistei ProMotor!

Aşa cum te şi aşteptai în acesta anotimp încărcat, am devenit un pic melancolici şi am început să căutăm în trecut, de unde ne-am întors cu povestea „Patronului” Ettore Bugatti şi a evoluţiei acestui brand cunoscut de toată lumea. Tot la capitolul „maşini apuse, dar neuitate” găseşti şi istoria designului Opel în ultimii 50 de ani şi motivul pentru care Opel este un promotor în designul auto de serie.

Păstrând spectrul, ţi-am pregătit şi un material de sinteză despre maşinile premium, încercând să ne dăm seama ce mai înseamnă „premium” în ziua de astăzi.

 

Şi nu am uitat, desigur, şi de noutăţile şi testele cu cele mai proaspete modele intrate în universul auto - Porsche Cayenne şi Jeep Renegade sunt doar doi dintre nominalizaţi.

Nu este asta tot, însă te lăsăm să descoperi singur celelalte bunătăţi de toamnă de la ProMotor. Lectură plăcută!

Comandă acum pachetul pentru bărbaţi din luna octombrie şi primeşti cel mai nou număr al revistei ProMotor alături de GQ şi Playboy la doar 25 de lei cu livrare gratuită!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.