Hot  Iată cum arată noile Dacia Logan şi Sandero! Deocamdată în photoshop...

După ce au apărut atâtea poze spion cu modelele camuflate de test Dacia Logan şi Sandero, iată că un site rusesc ne propune versiunea lor despre cum vor arăta noile maşinie Dacia, care urmează să fie lansate în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2012. Credeţi că schiţele lor cu Logan şi Sandero se apropie de realitate?

Iată cum arată noile Dacia Logan şi Sandero! Deocamdată în photoshop... Iată cum arată noile Dacia Logan şi Sandero! Deocamdată în photoshop...

Noua generaţie Dacia Logan este aşteptată cu interes atât de actualii posesori de Logan, dar şi de concurenţă, care, cu siguranţă, este foarte curioasă să afle ce atuuri va aduce noul Logan, care va avea premiera mondială cu ocazia Salonului Auto Paris 2012.

Primele imagini spion cu Loganul camuflat în teste au apărut cu puţin timp în urmă, dar se pare că au fost suficiente pentru ca un specialist în randări pe calculator să facă nişte schiţe care ni se par pertinente.

Aşa cum declarau şi oficialii francezi, noua Dacia Logan va miza în continuare pe un stil simplist şi robust, urmând a arăta mai germanic şi o idee mai elaborată ca design exterior. Partea frontală subliniază clar aceste lucruri, la fel ca şi spatele cu stopurile uşor rotunjite, în timp ce lateralul maşinii denotă un mai bun echilibru.

Însă nu doar Logan-ul a intra în vizorul ”photoshopistului”, ci şi modelul hatchback bazat pe acesta, Dacia Sandero. Faţă de actualul Sandero, noul model, în viziunea artistului, mizează pe mai multă agresivitate, iar varianta Stepway va fi, cu adevărat, un frate mai mic al lui Duster.

Rămâne o singură întrebare în acest moment:

CÂT DE APROPIATE CREDEŢI CĂ SUNT ACESTE SCHIŢE DE MODELELE CARE VOR FI LANSATE LA PARIS 2012?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.