Iată cum se ocupă serviciile de deszăpezire la primul contact cu zăpada

A venit iarna

Iată cum se ocupă serviciile de deszăpezire la primul contact cu zăpada Iată cum se ocupă serviciile de deszăpezire la primul contact cu zăpada
Drumarii au intervenit pe Transfăgărăşan, Transalpina şi DN1A, unde au împrăştiat material antiderapant/ Stratul de zăpadă la Bâlea Lac măsoară 20 cm. Drumarii au ieşit deja să împrăştie material antiderapant pe DN 7 C - Transfăgărăşan, deoarece la peste 2000 de metri a nins. Transfăgărăşanul este încă deschis traficului rutier până la data de 31 octombrie. După această dată, între Bâlea lac şi Bâlea Cascadă se poate circula doar cu telecabina, însă aceasta nu funcţionează din cauza unei defecţiuni.
 
IATĂ AICI PRIMELE IMAGINI CU SERVICIILE DE DESZĂPEZIRE ÎN ACŢIUNE
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.