Iată Dacia Duster Van

Compania austriacă Fiskales au lansat pe piaţă varinata comercială al Daciei Duster, Dacia Duster Van. Conform celor de la daciaduster4x4.blogspot.com, modelul se comercializează doar în Austria.

Iată Dacia Duster Van Iată Dacia Duster Van

Conform celor de la daciaduster4x4.blogspot.com, Dacia Duster Van se va comercializa momentan doar în Austria şi va avea un preţ de pornire de aproximativ 10.000 de euro fară taxe. Faţă de Dacia Duster destinat pasagerilor, varianta utilitară va avea panouri în loc de geamurile spate, iar bancheta spate va fi eliminată.

Duster Van va fi disponibil atât cu tracţiunea faţă cât şi cu tracţiunea integlă, iar ca motorizări, utilitara va fi echipată cu propulsoarele de 1.6i 16V 105 CP sau 1.5 dCi 85 CP şi 110 CP. În momentul de faţă nu există nici o informaţie cu privire şi la alte pieţe de desfacere pentru Dacia Duster Van.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.