Iată de ce e bine să degajezi şoseaua dacă faci accident

Oricui i se poate întâmpla să fie victima unui accident de circulaţie, dar şi în acele situaţii trebuie să urmăm nişte paşi logici spre rezolvarea problemei. Vezi în continuare ce au greşit protagoniştii următorului videoclip.

Iată de ce e bine să degajezi şoseaua dacă faci accident Iată de ce e bine să degajezi şoseaua dacă faci accident

Protagoniştii următorului videoclip au făcut o mare greşeală atunci când şi-au lăsat maşinile pe partea carosabilă pentru a rezolva unele neînţelegri legate de un accident. Aceştia şi-au pus în pericol viaţa, dar şi siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, chiar dacă la şcoala de şoferi suntem învăţaţi cum să rezolvăm aceste situaţii. Din fericire pentru toată lumea, ceea ce a urmat nu a făcut nici o victimă. vVezi în continuare întreaga întâmplare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.