Iată maşina care încearcă (şi reuşeşte) să învingă legile fizicii - VIDEO

Când te uiţi la imaginea asta de deschidere, ce zici: reuşeşte să urce sau nu...

Iată maşina care încearcă (şi reuşeşte) să învingă legile fizicii - VIDEO Iată maşina care încearcă (şi reuşeşte) să învingă legile fizicii - VIDEO

Când te uiţi la imaginea asta de deschidere, ce zici: reuşeşte să urce sau nu? Noi nu prea am crezut la început, dar videoclipul e destul de clar.

Există unele limite peste care maşinile nu pot trece. De exemplu, limita aderenţei, care apare inevitabil atunci încerci să urci un perete de piatră aproape vertical cu o maşină ale cărei anvelope sunt ude. Dar, cu toate acestea, se pare că tot ce trebuie să faci e să insişti puţin, iar maşina va reuşi să treacă peste limite. Iată şi dovada video:

Bine, e drept că şi şoferul ştia ce face la volan. Spre deosebire de exemplarul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.