Iată o tipă care îi face pe parcagiii noştri să fie invidioşi [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 24 sept. 2015 Știri auto
Iată o tipă care îi face pe parcagiii noştri să fie invidioşi [VIDEO]

În timp ce maşina a devenit un bun din ce în ce mai accesibil, infrastructura oraşelor a rămas în mare parte la fel. În unele se construiesc parcări şi se găsesc soluţii pentru decongestionarea traficului, în altele lumea ajunge să se bată de la locurile de parcare. Sau se pune în situaţii precum cea de mai jos. 

După spusele userului de YouTube Ryan O’Connor, care a filmat întreaga păţanie, doamna din spatele acestui Land Rover încearcă să ţină locul de parcare ocupat pentru ca soţul ei (nu ştim pentru cine altcineva ar face acest gest, sincer) să-şi îngrămădească pickupul acolo. 

Iar şoferul din acel Land Rover încearcă să parcheze lateral, însă este blocat de doamna în colanţi fuchsia, care pare pregătită pentru un tur de forţă. Şi nu are de gând să cedeze. Desigur, se creează o situaţie care-i face şi pe parcangiii din Bucureşti să-şi scarpine ţeasta, nelămuriţi. 

În timp ce unii spun că gestul şoferului poate fi catalogat ca (intenţie de) vătămare corporală din culpă, alţii consideră că doamna îmbrăcată sport poate fi acuzată de vandalism. Hm. Asta e bună. Tu cui îi dai dreptate aici?

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide