Iată o tipă care îi face pe parcagiii noştri să fie invidioşi [VIDEO]

Nu ne dăm seama dacă este atac la persoană sau vandalism. Ar putea fi amândouă. Tu ce ai face în situaţia şoferului?

Iată o tipă care îi face pe parcagiii noştri să fie invidioşi [VIDEO] Iată o tipă care îi face pe parcagiii noştri să fie invidioşi [VIDEO]

În timp ce maşina a devenit un bun din ce în ce mai accesibil, infrastructura oraşelor a rămas în mare parte la fel. În unele se construiesc parcări şi se găsesc soluţii pentru decongestionarea traficului, în altele lumea ajunge să se bată de la locurile de parcare. Sau se pune în situaţii precum cea de mai jos. 

După spusele userului de YouTube Ryan O'Connor, care a filmat întreaga păţanie, doamna din spatele acestui Land Rover încearcă să ţină locul de parcare ocupat pentru ca soţul ei (nu ştim pentru cine altcineva ar face acest gest, sincer) să-şi îngrămădească pickupul acolo. 

Iar şoferul din acel Land Rover încearcă să parcheze lateral, însă este blocat de doamna în colanţi fuchsia, care pare pregătită pentru un tur de forţă. Şi nu are de gând să cedeze. Desigur, se creează o situaţie care-i face şi pe parcangiii din Bucureşti să-şi scarpine ţeasta, nelămuriţi. 

În timp ce unii spun că gestul şoferului poate fi catalogat ca (intenţie de) vătămare corporală din culpă, alţii consideră că doamna îmbrăcată sport poate fi acuzată de vandalism. Hm. Asta e bună. Tu cui îi dai dreptate aici?

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.