Iată primele imagini cu noua generaţie Honda CR-V

De la aşa-zisul concept la modelul de serie Honda CR-V distanţa este extrem de scurtă. Pe site-ul Honda din Japonia au apărut deja primele imagini oficiale cu noul SUV Honda - cum vi se pare?

Iată primele imagini cu noua generaţie Honda CR-V Iată primele imagini cu noua generaţie Honda CR-V

După ce noua generaţie Honda CR-V a fost prefigurată de un concept cu acelaşi nume şi despre care toată lumea era sigură că e 99% modelul de serie, iată că japonezii ne dezvăluie ceva mai multe detalii despre noua Honda CR-V, chiar pe site-ul oficial din Japonia.

În primul rând, putem vedea că forma şi aspectul modelului de serie sunt similare cu cele ale conceptului, noul CR-V fiind mai masiv decât precedentul model şi părând că vrea să părăsească domeniul SUV-urilor compacte. Totodată, CR-V păstrează o puternică notă de seriozitate, rămânând o maşină dedicată clienţilor mai conservatori.

Din imaginile de pe site-ul japonez putem observa şi unele detalii ale interiorului, care anunţă o evoluţie uşoară faţă de precedenta generaţie, mizând, la fel ca exteriorul, pe un stil mai sobru şi pragmatic. Consola centrală va fi dominată de un display tactil de mari dimensiuni, maneta cutiei de viteze (în acest caz, automată) rămâne pe o excrecenţă a consolei, iar între scaunele din faţă au fost gândite multiple spaţii de depozitare, foarte generoase.

Nu ştim, deocamdată, care sunt dimensiunile noii generaţii şi dacă faptul că noua Honda CR-V e mai mare se va reflecta şi în adoptarea unui al treilea rând de scaune. La nivelul motorizărilor, cel puţin în ce priveşte pieţele non-europene, Honda CR-V va păstra sub capotă propulsorul pe benzină de 2,4 litri.

Toate detaliile despre noua Honda CR-V vor fi disponibile cu ocazia lansării mondiale de la Salonul Auto Los Angeles, la sfârşitul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.