Iată primele imagini cu versiunea break Mazda6 Wagon

Autor: Oraan Mărculescu 02 aug. 2012 Știri auto
Iată primele imagini cu versiunea break Mazda6 Wagon

Noua generaţie Mazda6 urmează să debuteze oficial la Salonul Auto Moscova 2012, dar va fi una dintre noutăţile marcante şi la Salonul Auto Paris 2012, unde, cu siguranţă, le va atrage atenţia celor interesaţi de maşini de clasă medie.

Rămâne de văzut, însă, dacă berlina va fi însoţită la salonul parizian şi de break – această versiune fiind arătată publicului chiar cu ocazia startului producţiei noii Mazda6 la uzina japoneză din Hofu.

La nivel tehnic sau al dotărilor interioare, versiunea break va beneficia de aceleaşi lucruri precum berlina, însă, la capitolul spirit practic, evident că Mazda6 Wagon va aduce câteva plusuri, de la spaţiul pentru bagaje mai bun la modularitatea evoluată.

Foarte important este designul breakului Mazda6, formele rotunjite şi luneta foarte înclinată promiţând o alură foarte dinamică, aşa încât suntem siguri că familiştii dornici de maşini care să combine ideea de viteză şi spirit practic nu vor rămâne insensibili – dar, pentru a ne face o idee mai bună, aşteptăm mai multe imagini oficiale în perioada următoare.

De remarcat optimismul japonezilor, care au planuri de producţie de 120.000 de modele Mazda6 anual. Dată fiind imaginea foarte bună a modelului în clasa lui, dar şi unele inovaţii tehnice, precum sistemul i-ELOOP (de recuperare a energiei la frânare), este de aşteptat ca noua generaţie Mazda6 să facă o figură foarte bună ca vânzări în anii care vin.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide