Iată primele poze oficiale cu noul BMW M5

Noul BMW M5 ni se arată în toată splendoarea sa în primele imagini oficiale - care, însă, au apărut pe net cam fără voia celor de la Munchen. Până când vom afla toate detaliile despre noua berlină supersport, iat-o cum arată.

VEZI AICI TOATE DETALIILE ŞI IMAGINILE OFICIALE CU NOUL BMW M5

După cum era de aşteptat, transpunerea conceptului BMW M5 de la Salonul Auto Shanghai 2011 în realitate este aproape fără modificări. Ceea ce este un lucru bun, noul BMW M5 arătând aşa cum se aşteaptă oricine: un sedan serios, care disimulează puterea sub un aspect încordat.

Conceptul BMW M5 a fost transpus aproape nemodificat in realitate

În plus, imaginile de faţă vor fi foarte apreciate de fani, deoarece maşina este vopsită într-un albastru specific modelelor BMW M, iar jantele de 20 inch au un design sportiv. De remarcat şi micile ornamente de pe aripile faţă, care integrează semnalizatoarele într-un mod foarte reuşit.

Modelul BMW M5 din aceste imagini este vopsit in albastrul specific BMW M

Motorul twin-turbo V8 este capabil de o putere maximă de 552 CP (cu 45 CP mai mult decât precedentul V10), obţinută la o turaţie maximă de 6.000 rpm, în timp ce cuplul maxim se cifrează la 680 Nm. Puterela este transmisă la roţile spate printr-o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj, dar în viitor va fi oferită şi o versiune manuală.

Motorul noului BMW M5 este un V8 twin-turbo de 552 CP si 680 Nm

În Germania, preţul noului BMW M5 se estimează că va porni de la 100.000 euro, vânzările urmând a demara după premiera mondială de la Salonul Auto Frankfurt 2011. Totuşi, peste puţin timp vom şti mai multe, deoarece vom fi în măsură să vă oferim toate detaliile şi imaginile oficiale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.